Καλώς Ήλθατε στην οικογένεια Σκορδυλάκης

Η οικογενειακή επιχείρηση Ηλεκτρικών, Ηλεκτρονικών και Οικιακών Συσκευών Σκορδυλάκης ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1974 στα Χανιά Κρήτης και έχει καταφέρει να μπει στη καρδιά των ανθρώπων που την έχουν επιλέξει, όχι μόνο για τις ευκολίες πληρωμής και τις χαμηλές τιμές της αλλά για την προσωπική εξυπηρέτηση, το φιλικό περιβάλλον και κυρίως γιατί είναι πάντα μαζί σας και μετά την πώληση.

Προτεραιότητα μας, εσείς
H σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποτελεί προτεραιότητα μας, γι’αυτό έχουμε επιλέξει τους κατάλληλους ανθρώπους, για να σας εξυπηρετούν και να σας συμβουλεύουν σε κάθε σας ανάγκη!

Παράλληλα φροντίζουμε να έχουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και να σας προσφέρουμε τους καλυτέρους διακανονισμούς πληρωμής, παραμένοντας πάντα μαζί σας και μετά τη πώληση.

 

Επίδειξη χρήσης
Με την παράδοση της καινούργιας συσκευής στο χώρο σας, υπάρχει η δυνατότητα επίδειξης των λειτουργιών της.

Μαζί σας και μετά τη πώληση
Βρισκόμαστε δίπλα σας και μετά τις αγορές σας, έτοιμοι να λύσουμε κάθε σας απορία ή τεχνικό πρόβλημα της συσκευής σας.

Εγγύηση τιμής
Σεβόμενοι τον καταναλωτή, προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε τις καλύτερες και οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Μεταφορά στο χώρο σας
Με την παράδοση της νέας συσκευής στο χώρο που έχετε επιλέξει, μπορείτε να ζητήσετε την εγκατάστασή της.

Διακανονισμός πληρωμής
Με εμπιστοσύνη και σεβασμό στις ανάγκες σας είμαστε δίπλα σας για να ορίζουμε τον πιο φιλικό διακανονισμό πληρωμής.

Service συσκευών
Για συγκεκριμένα προϊόντα μόνο, το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει το service της συσκευής σας.

 

 

Η Εταιρεία
Στην Σκορδυλάκης ΕΠΕ είμαστε μία οικογένεια. Αυτό το διαπιστώνει οποιοσδήποτε περνάει το κατώφλι του καταστήματος μας για πρώτη φορά. Πέρα από τους ιδρυτές της επιχείρησης, το «παλαιότερο» μέλος της οικογένειας μας βρίσκεται μαζί μας από το 1987 ενώ το νεότερο από το 2013, αριθμώντας μέχρι το 2018, 31 και 5 χρόνια αντίστοιχα συνεχούς συνεργασίας.

Δεν διαθέτουμε «προκατασκευασμένες» εταιρικές διαδικασίες λειτουργίας ευρείας κατανάλωσης που επιβάλλουν οι καιροί, οι αδυσώπητοι νόμοι της αγοράς και τα απόμακρα διευθυντικά στελέχη που σπάνια έρχονται σε επαφή με κάποιον άνθρωπο που προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες του. Με τον οικογενειάρχη που προσπαθεί να επιβιώσει, να θερμάνει το σπίτι του, να ψυχαγωγήσει και να θρέψει τα παιδιά του, να διευκολύνει την καθημερινότητα του. Με τον επαγγελματία που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, να δημιουργήσει και να επεκτείνει την επιχείρηση του. Με το νέο άνθρωπο που προσπαθεί να ανοίξει τα φτερά του και να πραγματοποιήσει τα όνειρα του σε εποχές που τα όνειρα κοστίζουν ακριβά. Με το συνταξιούχο που προσπαθεί να πορευθεί με αξιοπρέπεια και να «δώσει την καλή του χέρα» στα εγγόνια του, όπως λέμε εδώ στην Κρήτη. Με αυτόν που γεννήθηκε και μεγάλωσε σε κάποια μακρινή και κρύα χώρα αλλά επέλεξε το νησί μας για να ζήσει και που βρήκε σε εμάς τη ζεστασιά και τη φιλικότητα που αναζητούσε.

Δεν διαθέτουμε ISO ποιότητας αλλά διαθέτουμε ποιότητα για ISO. Δεν είμαστε τέλειοι, κάνουμε λάθη αλλά πάντα προσπαθούμε να τα διορθώνουμε. Είμαστε άνθρωποι και προσπαθούμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, απρόσκοπτα από το 1974 μέχρι και σήμερα. Δεν υποδεχόμαστε τους πελάτες μας βάσει κάποιου πρωτοκόλλου αλλά βάσει του χαρακτήρα των ανθρώπων μας. Όπως σε κάθε οικογένεια υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες, έτσι και στη δική μας. Όσοι μας έχουν επιλέξει έχουν ταιριάξει με το χαρακτήρα κάποιου μέλους της οικογένειας μας και όχι με την απρόσωπη εταιρική μας διαδικασία και την επιτηδευμένη μας ευγένεια. Για όσους δεν μας γνωρίζουν ακόμα αλλά θελήσουν να μας επισκεφθούν, είμαστε σίγουροι ότι θα βρουν ανταπόκριση, ίσως πολύ μεγαλύτερη των προσδοκιών τους.

Φιλικές τιμές, ευκολίες πληρωμής, κύκλος εμπιστοσύνης
Είμαστε πάντα φιλικοί με όσους μας επιλέξουν, προσπαθούμε πάντα να διευκολύνουμε όσους το έχουν ανάγκη, είτε πρόκειται για επιχειρηματίες, είτε πρόκειται για οικογενειάρχες είτε πρόκειται για νέους που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μόνοι τους.

Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά αλλά και να διευκολύνουμε την απόκτηση των απαραίτητων για τον καθένα αγαθών μέσα από δόσεις, εξωτραπεζικά χωρίς τη χρήση πιστωτικών καρτών. Σχεδιάζουμε από κοινού με τους πελάτες μας το πρόγραμμα αποπληρωμής με βάση τις διαφορικές δυνατότητες του καθενός. Βασιζόμενοι στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που οικοδομείται με αργά και σταθερά βήματα, από το 1974 μέχρι και σήμερα κερδίζουμε όλοι μαζί.

Ιστορικό

download3
Ιανουάριο 1974
Ιδρύθηκε η Οικογενειακή επιχείρηση Σκορδυλάκης
download6
Μάιος 1987
Η οικογένεια αρχίζει να μεγαλώνει...
download
1990
Χτίζεται η μεγαλύτερη αλυσίδα συνεργασιών από όλο τον κόσμο με εταιρίες όπως: SONY INVERTOR BENQ TEFAL SAMSUNG TOSHIBA KRUPS SINGER LG YAMAHA KENWOOD HOBBY APPLE NEC ROWENTA IZZY PHILIPS WHARFEDALE DELONGHI CANDY PANASONIC NUMARK PHILCO ARIETE NIKON TOM TOM JURO PRO PRIMO PITSOS PIONNER IΖΟΛΑ GRUPPE BOSCH MLS ΕΣΚΙΜΟ PUREX SIEMENS HP NEFF IMITEC WHIRLPOOL XIAOMI CANON BLAUPUNKT MIELE HUWAEI JVC TELEFUNKEN FUJITSU DURACELL AKAI GREE HITACHI CRYSTAL AUDIO FISSLER OLYMPUS
Ιανουάριος 2000
Στην Σκορδυλάκης ΕΠΕ είμαστε όντως μία οικογένεια. Αυτό το διαπιστώνει οποιοσδήποτε περνάει το κατώφλι του καταστήματος μας για πρώτη φορά. Πέρα από τους ιδρυτές της επιχείρησης, το «παλαιότερο» μέλος της οικογένειας μας βρίσκεται μαζί μας από το 1987 ενώ το νεότερο από το 2013, αριθμώντας μέχρι το 2018, 31 και 5 χρόνια αντίστοιχα συνεχούς συνεργασίας.
download
2020
Δημιουργούμε ακόμα 2 καταστήματα με λευκές συσκευές για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας
web site skordilakis
Νοέμβριος 2020
Δημιουργούμε ένα δυνατό eshop με χιλιάδες προϊόντα για την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Όλοι μαζί μια οικογένεια

Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά αλλά και να διευκολύνουμε την απόκτηση των απαραίτητων για τον καθένα αγαθών μέσα από δόσεις, εξωτραπεζικά χωρίς τη χρήση πιστωτικών καρτών. Σχεδιάζουμε από κοινού με τους πελάτες μας το πρόγραμμα αποπληρωμής με βάση τις διαφορικές δυνατότητες του καθενός. Βασιζόμενοι στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που οικοδομείται με αργά και σταθερά βήματα, από το 1974 μέχρι και σήμερα κερδίζουμε όλοι μαζί.